Egy akció előélete II.

Egy akció előélete II.

Pár nap múlva, december 4-én indul az év utolsó akciója az oldalon. 15 táskát gyűjtöttem össze, ezek nagy többsége vadonatúj tervezés.
Lehet, hogy sokan nem is gondoltátok volna, de egy ilyen akciót több hetes, sőt 1-2 hónapos előkészület előz meg!
Kicsit megmutatom, hogy milyen a kulisszák mögött. :)
Ez a beszámoló második része, ha nem olvastad az előzőt, >itt találod<

Szóval ott tartottunk, hogy megvan minden terv, alapanyag, és jöhet a táskakészítés!
Bevallom ezt a részét szeretem ilyenkor a legkevésbé. Ez úgy működik, hogy az aktuális rendelések mellett igyekszem minden darabból előre megvarrni pár darabot, hogy azonnal kezdődhessen majd a postázás az akció ideje alatt. Ha nagyon sok a munka, akkor szerencsére van már segítségem, sokszor van, hogy nem bírnám egyedül. (Így is volt, hogy este 11-kor rángatott el kedvesem a varrógép mellől, hogy na most akkor azonnal abbahagyom és megyek pihenni. <3 )

Kész van egy kisebb készlet, jöhet a fotózás! Vegyük például most ezt a 15 táskát. Ehhez a 15 táskához körülbelül 300 fotó készült. Ezeket át kell nézni, kiválogatni a legjobbakat, majd jöhet az utómunka. – Ha ezt órára lebontom, szerintem mindennel együtt 5-6 óra elmegy, amíg megvan a 15 kész fotó. (És jelzem, nagyon amatőr fotós vagyok.)

Megvannak tehát a kész táskák, ezekről már fotó is van, így online is létezhetnek. Jöhetnek a marketing anyagok!
Szövegek megírása, design elemek kitalálása, elkészítése, neten keresgélés. Ez alatt azt kell érteni, hogy passzoljon minden színében, hangulatában, még a betűtípust is beleértve.

(jó, a fogaim azért jobbak)

Ha a marketing anyagok is megvannak, akkor kitalálom a tervet, hogy hogyan írjak nektek posztokat, mi az ami még nem tolakodó (nagyon nem szeretem az erőszakos tukmálást), de azért ne vesszek el az internet mély tengerében – szóval azért jó lenne, ha tudna is valaki arról, hogy itt most akció van.. :)
És kész. Ezután jönnek a posztok, amiket ti is láttok.

Azt, hogy mi történik, amikor él az akció, és jönnek a rendelések, leginkább ezzel a giffel tudom illusztrálni, erről nem is ejtenék több szót. :)

Szóval december 4-től indul az akció, remélem tetszeni fog!

Kommentek