Ászf

A gubolyka.hu egy bemutató oldal, ahol az általam varrt táskákat sorakoztatom fel. A táskák többségében nem kész, azonnal vihető darabok, hanem rendelés után készülnek el.
A táskák a könnyebb azonosítás érdekében kódokkal vannak ellátva. A rendelések az alábbiakban megadott feltételek szerint történnek, melyeket a rendelő rendelése leadásával elfogadottnak tekint.
Kérem, ha észrevétele, további kérdése lenne, rendelése előtt vegye fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat menüponton keresztül.
Megrendelés menete
A rendelés akkor jön létre, ha a megrendelő egyértelműen kifejezi rendelési szándékát. Ez a honlapon található elérhetőségek valamelyikén történik. A rendelésnek tartalmaznia kell a megrendelni kívánt táska honlapon feltüntetett kódját (egyedi rendelés esetén a rendelni kívánt táska pontos leírását), a rendelni kívánt mennyiséget, az átvétel módját, illetve postázás esetén a szállítási címet.
A rendeléshez összességében a következő adatokra van szükség a számlázáshoz és a szállításhoz: név, email cím, telefonszám, számlázási/szállítási cím. Az adatvédelemről részletek az Adatvédelmi tájékoztató pontban.
A megrendelő ezután visszaigazoló emailt kap a rendeléséről, annak elkészülési határidejével és az utalási adatokkal.
Árak
Az árak minden esetben – egy-egy akció ideje alatt is -, alanyai adómentes,  árak, azaz nem jön rájuk plusz Áfa.
Fizetés, átvétel
A postázás előre történő banki átutalás után történik. A postázás Magyarország egész területén ingyenes!
Külföldi rendelés esetén a postázás díja súlytól függően az aktuális postai díjak szerint történik. Részletek a >Magyar Posta honlapján< .
Garancia
A Gubolyka garanciát vállal minden esetlegesen felmerülő hibáért, amely a rendeltetésszerű használat ellenére lépett fel. (Tehát ha például valaki folyamatosan annyira megpakolja a táskáját, hogy alig tudja behúzni a cipzárt, és a cipzár tönkremegy, az nem rendeltetésszerű használat.)
A Gubolyka nem vállal felelősséget azokért a tévedésekért, amelyeket a megrendelő a megrendelés során vét. Például: az elképzelésének megfelelően készült el a táska, de a végeredmény nem tetszik. Valamit elfelejtett megírni, és akkor jut eszébe, ha már látja az elkészült táskát, stb.
Rendelés lemondása, csere
A rendelések természetesen visszamondhatók, egészen a táska elkészültéig.
A táska elkészülte után a vásárlástól való elállás joga kizárólag azokra a táskákra érvényes, amelyek nem egyéni rendelésre, egyedi elképzelések alapján készültek. Ha a rendelés egyedi kérések alapján történik, nem áll módomban sem a vételárat visszaadni, sem a csere lehetőségét biztosítani (különösen ha például név, vagy egyedi felirat került a táskára).
Ide vonatkozó szabályozás:
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
14. 29. §
(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak
Rendelések visszaigazolása
A megrendelések feldolgozása hétfőtől szombatig – ünnepnapok kivételével – történik. A rendelés visszaigazolása 24-48 órán belül történik. A munkaszüneti- és ünnepnapokon érkező megrendelés visszaigazolása a legközelebbi munkanapon történik.
Tárhely üzemeltetője:
Webonic Kft.
8000 Székesfehérvár
Budai út 14.
www.webonic.hu
Honlap üzemeltetője, tulajdonos:
Hartmann-Bakos Flóra
Adószám: 68517142-1-33
Nyilvántartási szám: 51860022
Székhely: 2366 Kakucs Fő út 83.
Bankszámlaszám: 16200254-10003705