Szerinted ér annyit a vers, mint a vicces idézet?

Szerinted ér annyit a vers, mint a vicces idézet?

Ha tagja vagy a Gubolyka Facebook oldalának, talán láttad már az üzenőfaladon, hogy jövő hétig fut a játék, a Vershka.  A nyereménye egy szabadon választott Gubolyka táska, ami egy Belányi-verssel lesz bélelve.
De mi ez? Hogyan jött az ötlet? Mi köze a táskáknak a versekhez?

Egyrészt a táskában az ember általában visz magával mindenfélét. Miért ne vihetne magával mindig egy számára kedves verset is?
Másrészt van egy cél: Belányi József verses oldalának a célja, hogy megjelenjen a verseskötete. Ennek ugyanis az a feltétele, hogy 2501 rajongója legyen az oldalnak.

Ez görbe tükör is nekünk, felhasználóknak: a vicces, idézetes oldalaknak körülbelül fél nap alatt megszavaznak ennyi lájkot az emberek. De mennyi idő alatt jön össze ennyi lájk egy verses oldalnak?

Ha elolvasol egy verset, az ugyan örökre a részed marad, de megfoghatatlan, szabad szemmel nem látható. Mivel én itt a Gubolykánál nem csak a táskákat szeretem, hanem az irodalmat, a verseket is, szívügyem lett ez a kezdeményezés, így kitaláltuk, hogy tegyük bele azt a verset egy táskába és valaki vigye magával, bárhová is megy.

Szóval… szerinted… mennyi idő alatt fog összejönni neki a 2501 lájk?

A játékra jelentkezni az ő oldalán lehet: ide kattintva.

Kommentek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük